miércoles, 3 de marzo de 2010

INAUGURACIÓ

PER ON VAS A COMENÇAR?


Es pot viure de la cultura? Creiem i volem que si, si viure és guanyar diners. Per a donar vida al teu ego i els teus projectes, en la casa d'Art&facto disposes de 250m2 en el centre de la ciutat per a desenvolupar el teu potencial com a creador, com a crític i com a espectador. Art&facto és un principi d'intercanvi artístic i sociocultural, on també te’n pots prendre una. Atent a la nostra agenda inaugural perquè aquest cap de setmana comença el dijous.


Agenda d'esdeveniments inaugurals d'Art&facto:


Dijous 11 març 20.00 h.: Exposició inaugural “Principi i la seva definició” Mostra de les obres d'estudiantes i artistes novells.

Divendres 12 de març 21.00 h.:
cata de menjar amb test de valoració. Ens agrada que t'agraei, per això volem la teva opinió sobre el menjar que podràs degustar en Art&facto.


Dissabte 13 de març 00.00 h.: Varea y El Escurridizo. Freak Music Show per a ments despertes. Comèdia acústica amb guitarra que inicia un nou i peculiar gènere musical.

Diumenge 14 de març 14.00 h.:
Menjar de diumenge amb paella i beguda a 4 euros. Compra el teu tiquet en Art&facto a partir de l’11 de març i coneix cada racó del local en C/ Peu de la Creu nº8, darrere del Mercat Central. I a partir de les 18.00 h.tarda literària amb la presentació del llibre Vi a Proust, lo juro d'Arturo Méndez Cons i recital de poesia a càrrec de Safrica del seu llbre Pills.

No hay comentarios:

Publicar un comentario